icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg
ERP en Bedrijfssoftware

ERP & Bedrijfssoftware

Verhoog de productiviteit van uw organisatie
Runt u uw organisatie of KMO op de meest efficiënte wijze? En zijn uw applicaties daarbij een grote hulp, of zou het allemaal niet wat beter geïntegreerd, gebruiksvriendelijker en kostenvoordeliger kunnen?

ICORDA heeft een aantal technologische partners geselecteerd die ervoor zorgen dat u beter factureert, uw processen beter op elkaar afstemt en uw administratie vlotter verloopt. En daar waar standaard software niet de oplossing is, kunnen we nog steeds voor u ontwikkelen op maat.

Welke oplossing is geschikt voor uw bedrijf?
Bent u op zoek naar een oplossing die uw processen vanaf order tot facturatie stroomlijnt, dan haalt u met Venice een gebruiksvriendelijke toepassing in huis, die u ook toegang geeft tot CRM- en e-invoicing functionaliteiten . Wilt u echter alle bedrijfsprocessen integreren met een nieuwe, moderne, en op de KMO gerichte oplossing, dan kan u op onze expertise een beroep doen voor de implementatie van een SAP Business One oplossing.

ICORDA, uw partner voor business integratie
Al meer dan 20 jaar implementeert ICORDA business software bij KMO's en middelgrote organisaties. Onze grote sterkte is onze voorafgaande functionele analyse die gebaseerd is op uw business behoeftes. Zo vermijdt u onnodige kosten door applicaties die steeds moeten gewijzigd worden omdat de initiële analyse niet volledig of correct was.

Vragen?

Neem contact op met Stefaan Deryckere
T: +32 (0)9 227 66 76
E: sderyckere@icorda.be