icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

Mobile software

Altijd 'on' op elk toestel. Zelfs als u 'off' bent.

Meer en meer wordt er “any place, any device” gewerkt. Dit betekent dat er, naast het raadplegen van informatie, meer en meer de behoefte bestaat om informatie in te geven. Dit kan thuis of onderweg, op laptop, tablet of smartphone zijn.

Responsive web design
Om aan deze vraag te voldoen heeft ICORDA een methode ontwikkeld om onze applicaties niet enkel op een computer, maar ook op mobile devices te gebruiken. Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat een applicatie even functioneel is op een tablet/smartphone als op een computer. Dit door onder andere gebruik te maken van responsive web design. De applicatie past zich automatisch aan naargelang het device waar het op geconsulteerd wordt.

Offline
Maar we zijn nog een stap verder gegaan. In een standaard werkomgeving kunnen we er altijd vanuit gaan dat de centrale databank bereikbaar is. Nu hebben wij er architecturaal voor gezorgd dat onze mobile apps niet afhankelijk zijn van die centrale databank. Onze apps kunnen volledig offline werken. Indien er offline wijzigingen zijn worden deze lokaal bewaard en vanaf er verbinding mogelijk is met de centrale databank zullen deze offline wijzigingen toegepast worden op de centrale databank.

mobile software
mobile software contact

Op zoek naar de juiste oplossing voor uw mobiele toepassingen?
Neem contact op met Stefaan Deryckere

T: +32 (0)9 227 66 76
E: sderyckere@icorda.be