icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

SAP Business One 9.2.

De kracht van bedrijfssoftware die "live" reageert

SAP Business One is een betaalbare, eenvoudig te implementeren en vooral complete oplossing voor bedrijfsbeheer. SAP Business One 9.2 is beschikbaar met in-memory computing database (SAP HANA). Onze totaaloplossing op maat van kleine en middelgrote ondernemingen helpt u om te groeien, uw rendement te verhogen en al uw bedrijfsprocessen te automatiseren.

Alles wat nodig is op één scherm
Via de persoonlijke schermopbouw krijgen gebruikers met één muisklik toegang tot dashboards, rapportages en vaak gebruikte toepassingen. Ook gepersonaliseerde webpagina’s en Microsoft Outlook email worden met een simpele ‘drag and drop’ toegevoegd.

Customer Relationship Management (CRM)
Door alle gegevens van uw klanten, prospects en leveranciers centraal in het CRM systeem op te slaan hebben alle medewerkers altijd de juiste gegevens ter beschikking. Hier is informatie te vinden over verkoopkansen, pijplijnanalyse, klant- of leveranciersprofielen, financiële status, contractbeheer en serviceplanning.

Inzicht: Van helicopterview tot detail
Trends en ontwikkelingen volgt u op hoofdlijnen. Alle relevante details zijn met een paar muisklikken tevoorschijn te halen, op elk gewenst niveau met het geïntegreerde SAP Crystal Reports.

Internationaal zakendoen
SAP Business One ondersteunt intercompany en zakelijke transacties in meerdere valuta’s, met meerdere bedrijven. Ook biedt het de mogelijkheid om documenten voor klanten en leveranciers op te stellen in de lokale taal. SAP Business One is beschikbaar in 27 talen, het beschikt “out-of-the-box” over 42 landenversies en wordt in meer dan 120 landen gebruikt.

Hebt u vragen?
Contacteer ons!

Stefaan Deryckere

Vragen?
Interesse in een vrijblijvend gesprek of een ERP Quickscan?
Neem contact op met Stefaan Deryckere

T: +32 (0)9 227 66 76
E: sderyckere@icorda.be

Hebt u vragen?
Contacteer ons!

Alle functionaliteiten in detail