icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

Integratie met Microsoft Office

Al uw toepassingen laten communiceren met uw ERP

Dankzij de mogelijkheiden voor integratie met Microsoft Outlook kunnen SAP Business One-gebruikers gegevens uitwisselen en delen tussen SAP Business One en Microsoft Outlook. Op die manier zijn alle teamleden steeds op de hoogte van nieuwe accountontwikkelingen en kunnen ze proactief reageren op opportunities.

Gegevenssynchronisatie
Afspraken, contactgegevens en taken die u opslaat in Microsoft Outlook, zijn beschikbaar in SAP Business One. Bovendien kunt u snapshots maken van SAP Business One informatie en die in Microsoft Outlook aan uw contactpersonen koppelen.

Offertes
Offertes importeert u eenvoudig vanuit SAP Business One naar Microsoft Outlook, waar u ze vervolgens bekijkt, bewerkt en doormailt. Bovendien kunt u in Microsoft Outlook ook nieuwe offertes aanmaken en ze automatisch opslaan in SAP Business One.

E-mailintegratie
Dankzij de Microsoft Outlook-integratie kunnen gebruikers E-mails uit Microsoft Outlook opslaan als een activiteit in SAP, de oorspronkelijke tekst en bijlagen van een e-mail opslaan als bijlage bij een activiteit in SAP Business One (met behulp van eenvoudige sleepfuncties) of een vervolg of herinnering instellen voor een bepaalde activiteit.

Koppeling met Microsoft Word en Microsoft Excel
Met Microsoft Outlook-integratie kunnen gebruikers een Microsoft Word-document opslaan als activiteit in SAP Business One. Die functie bestaat ook voor Microsoft Excel. Ook werkmappen kunnen als activiteiten bij een zakenpartner of contactpersoon worden opgeslagen in SAP Business One.

Integratie met microsoft office

Vragen?
Interesse in een vrijblijvend gesprek of een ERP Quickscan?
Neem contact op met Stefaan Deryckere

T: +32 (0)9 227 66 76
E: sderyckere@icorda.be

Alle functionaliteiten in detail