icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

Intercompany integratie

Integreer uw verschillende bedrijfsentiteiten in één systeem

De oplossing voor interne integratie
Veel organisaties moeten documenten en gegevens uitwisselen tussen fysieke en virtuele locaties. Dankzij SAP Business One is het mogelijk om meerdere bedrijven binnen dezelfde installatie te integreren, of zelfs op dezelfde server. Daardoor is het mogelijk om gegevens in meer dan één bedrijfsdatabase te delen en over verschillende bedrijven heen te communiceren in één makkelijk te begrijpen rapport. Dat is mogelijk dankzij de SAP Business One-oplossing voor Intercompany integratie. Met deze oplossing kunnen ondernemingen die SAP Business One gebruiken interne transacties beheren voor meerdere bedrijven. Alle bijbehorende transacties van meerdere bedrijven
worden automatisch gekopieerd. Door het kopieerproces van dergelijke transacties te automatiseren, wordt de werklast bij de eindgebruiker verlaagd. Ook is handmatige invoer van gegevens om interne in- en verkoop te onderhouden, niet meer nodig.

Belangrijkste functies
Wereldwijd beschikbare masterdata maken het mogelijk om artikelen, zakenpartners, prijzen en veel meer te delen over meerdere bedrijfsdatabases.

Wereldwijd gedefinieerde kredietlimieten
Deze kunnen ook worden toegepast bij een zakenpartner om ervoor te zorgen dat al uw bedrijfsprocessen strikt worden gecontroleerd – zelfs al worden ze gedeeld onder meerdere ondernemingen.

Intercompany trading
Dit maakt het mogelijk om inkoop- en verkoopprocessen uit te voeren tussen bedrijfsdatabases en
zorgen voor een gecentraliseerde betaling van de leveranciers vanuit het hoofdkantoor.

Geconsolideerde rapporten
Deze rapporten voor financiën, verkoop, voorraden en zelfs ad-hoc-rapportage over meerdere  bedrijven heen bieden regelmatige en duidelijke inzichten in de algemene business.

Integratiefunctie valuta en locaties
De integratiefunctie voor meerdere valuta en locaties stelt internationale ondernemingen in staat om overschrijvingen te boeken en te rapporteren in de juiste munteenheden.

ERP Intercompany integratie contact

Vragen?
Interesse in een vrijblijvend gesprek of een ERP Quickscan?
Neem contact op met Stefaan Deryckere

T: +32 (0)9 227 66 76
E: sderyckere@icorda.be

Alle functionaliteiten in detail

SAP Business One