icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

Venice boekhoudings - en accountancysoftware

Gebruiksvriendelijke professionaliteit op maat van de Belgische KMO

Zijn onbetaalde facturen van nieuwe klanten echt een probleem? Is uw boekhouder volledig opgeslorpt door de facturatie? En krijgt hij of zij grijze haren van al het extra administratieve werk veroorzaakt door de e-commerce website? Met Venice beschikt u een pakket op maat van de Belgische KMO, dat bovendien volledig klaar is voor e-invoicing.

 • Aankoopfacturen automatisch verwerken
  Venice stelt u in staat om de elektronische documenten die u van uw leveranciers ontvangt of de gescande versie van de papieren documenten automatisch op te nemen en te verwerken. Onze demo toont u hoe u veilig en veel sneller uw inkoopfacturen kan verwerken.

 • E-invoicing met Venice, een must voor elke KMO
  Door het elektronisch versturen van facturen van de ene onderneming naar een andere kan er tot € 9 bespaard worden per verzending. Bovendien is elektronische facturatie efficiënter en wordt het hele proces sneller afgehandeld.

 • Venice als beheerssysteem in een eCommerce omgeving
  Dubbel werk met een e-commerce shop? Niet als u de order- en facturatiestroom kan integreren met uw boekhoudsysteem. We tonen u hoe een integratie bestellingen, facturatie en het aansturen van uw webshop zoveel efficiënter maakt.

 • Integratie Venice met CompanyWeb
  Hoe gezond zijn de bedrijven waar u mee samenwerkt? Door de integratie van uw boekhoudpakket met CompanyWeb, krijgt u inzage in het risico, de overlevingskansen, de betalingscapaciteit, de winstgevendheid, stabiliteit en andere sleutelfactoren van uw prospecten en klanten.

 • Venice Contactenbeheer
  Venice Contactenbeheer biedt u de oplossing voor het beheer van uw contacten, de opvolging van projecten en de koppeling met verkoopdocumenten.

 

Demo's van Venice?
Ontdek onze demo's van Venice hier.

 

 

Venice boekhoudings en accountancysoftware

Vragen?
Neem contact op met Stefaan Deryckere
T: +32 (0)9 227 66 76
E: sderyckere@icorda.be