icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

ICT Infrastructuur


Complexiteit: hoe gaat uw IT dienst ermee om?
Als bedrijf heeft u ongetwijfeld een mix van eigen bedrijfstoepassingen, maatsoftware, eigen servers, cloudtoepassingen en pc's die u optimaal op elkaar wil afstemmen. Dat is al een opgave als u een eigen IT dienst heeft. Want uw IT infrastructuur worden na verloop van tijd steeds meer bevraagd en complexer.

Zijn uw netwerk en uw pc's nog steeds op elkaar afgestemd? Na verloop van tijd wordt de complexiteit van uw IT infrastructuur groter. En in plaats van dat IT een troef om het bedrijf (kosten)efficiënt te laten draaien, wordt IT een struikelblok voor verdere groei.

Betrouwbare partner voor bijstand en maintenance
Omdat ICORDA steeds vertrekt vanuit een goede ICT analyse, kunnen we heel snel problemen met ICT infrastructuur verhelpen. Onze helpdesk kan bij acute problemen zeer snel interveniëren, maar we kijken dus ook wat u als organisatie op wat langere termijn nodig heeft, zodat we heel wat (groei)problemen kunnen voorkomen.

ICORDA werkt enkel met betrouwbare hardware partners en is gecertificeerd bij al haar leveranciers. Uw bedrijf wordt steeds opgevolgd door een interne account manager die uw ICT infrastructuur zeer goed kent, waardoor we met kennis van zaken snel en accuraat kunnen interveniëren.

Wellicht een goed idee als u er aan denkt om ICORDA als ICT partner aan te trekken, is het uitvoeren van een ICT Quickscan. Dat geeft u meteen een inzicht in waar het goed zit en waar het beter kan op gebied van performantie, kosten, onderhoud en veiligheid.

 

ICT infrastructuur: installatie en helpdesk

Vragen?
Interesse in een vrijblijvend gesprek of een ICT Quickscan?

Neem contact op met Marc Brouckaert
T: +32 (0)9 227 66 76
E: mbrouckaert@icorda.be