icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg
IP telephony  -  Unified Communications

IP telephony & Unified Communications

Communiceer hoe u dat wilt, waar u wilt, wanneer u wilt

Communiceert uw bedrijf op het ritme van uw oude telefooncentrale? Of zou het niet eerder andersom moeten zijn? Zodat u uw medewerkers, klanten en leveranciers vlot kan bereiken?

Welke oplossing kiezen?
De keuze is tegenwoordig heel erg groot: van een eenvoudige telefoonoplossing met telefonisch onthaal, tot een gesofisticeerde telefooncentrale in de cloud, die telefonie, chat, video, email,  sms en fax met elkaar combineert. Elke oplossing kan dan nog eens geschaald worden op gebied van doorschakelen, mobiele oplossingen, opslag, aantal gebruikers, toestellen die kunnen gekoppeld worden, enzovoort.

Bovendien is de technologie nog in volle evolutie. Dat maakt de keuze voor een toekomstgerichte investering er niet makkelijker op. De oplossingen worden gelukkig nu steeds beter betaalbaar voor de KMO en middelgrote organisaties.

En wat met uw huidige configuratie?
We bekijken samen met u wat u vandaag tot uw beschikking heeft en wat u morgen nodig heeft. Vaak is een hybride oplossing die klassieke telefonie en UC met elkaar combineert functioneel en voordelig. In andere gevallen stapt u best over naar een volledig nieuwe configuratie. Na analyse doen we u een voorstel op maat van uw bedrijf.

Vragen?

Neem contact op met Marc Brouckaert
T: +32 (0)9 227 66 76
E: mbrouckaert@icorda.be

Mitel MiCollab

MiCollab is een flexibele en betaalbare real-time communicatie-oplossing.

Spraak, chat, web, video... u combineert ze moeiteloos met Mitel MiCollab. Makkelijk te installeren op ieder netwerk of mobiel apparaat.

- Unified Communication-clients (UC) voor de desktop en mobiele devices die medewerkers een uniforme communicatie-ervaring bieden. Al uw toestellen zijn met elkaar verbonden.
- Online portal voor externe toegang tot de belangrijkste functies voor uw oproepenbeheer
- Unified Messaging-services waarmee berichten op eenvoudige, maar flexibele wijze kunnen worden opgeslagen en opgehaald
- Audio-, web- en videoconference-services voor een scala aan mogelijkheden voor medewerkers op kantoor en daarbuiten.

Het 'Mobile First' ontwerp zorgt voor een ervaring zoals op kantoor, altijd, overal en op ieder device. MiCollab kan makkelijk worden geïntegreerd met standaard bedrijfsapplicaties van derden.

Proximus Call Collect

Cloud telefonieoplossing op bedrijfsniveau

Proximus Call Collect is een interessante en voordelige Cloud telefonie oplossing voor uw bedrijf, vanaf 24€/user/maand.

- Onthaal en beheer van oproepstromen
- Doorschakeling tussen uw vast en mobiel nummer
- Groot aanbod vaste en mobiele toestellen
- Collaboration tools voor remote samenwerken tussen uw medewerkers
- Eenvoudig beheer van al uw call flows

Met Proximus Call Collect beheert u makkelijk uw telefonie in een pay as you use model. U betaalt dus voor wat u nodig heeft en kan makkelijk en snel nieuwe functionaliteiten toevoegen. Efficiënt en kostenbesparend.

Mitel MiVoice

IP-telefonie voor de KMO en middelgrote organisatie

MiVoice Business biedt u een betrouwbaar, flexibel en veelzijdig IP-telefoniesysteem. Het systeem is geschikt voor organisaties van 5 tot 65.000 gebruikers, met één vestiging of met vestigingen over de hele wereld.

- Optimalisatie van het mobiele werken van uw medewerkers
- Unified Messaging
- Contact center functionaliteiten
- Eenvoudig, hoogwaardig, web-gebaseerd beheer
- Uitgebreide scala aan Mitel IP-dektoptoestellen en accessoires
- Flexibele implementatie

MiVoice is een zeer betrouwbare, volledige en bovendien erg compatibele oplossing die uw medewerkers een echt mobile first en unified communications ervaring geeft.