icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

Betere klantenbeleving bij winkelketen Tiffanys en Trent met Cisco Meraki“Hoezo geen wifi?” Retailklanten zijn permanent online en verwachten dat de handelaar daartoe ook de nodige infrastructuur voorziet. Bij Tiffanys & Trent kozen ze voor Cisco Meraki. Want voor Philip De Hauwere is wifi veel meer dan een customer commodity. “Ik raakte gecharmeerd door het Meraki dashboard. Met de info die we op deze manier verkrijgen, gaan we de customer experience binnen onze retailzaken op een hoger niveau tillen”.
“Nu tellen we klanten via een elektronisch oog aan de ingang. Dat geeft je een idee van het aantal klanten op een bepaalde locatie op een bepaald tijdstip. Maar Meraki zal ons toelaten om ook klantenprofielen te identificeren. Koppeling van winkelgedrag, koopgedrag en surfgedrag gaan ons in staat stellen de service nog meer te personaliseren. Waarom kunnen we bijvoorbeeld geen individuele promoties en stijlsuggesties aanbieden via smartphone of tablet?”

Nieuwe shoppingervaring met Cisco Meraki

“Grote kledingmerken zijn al volop aan het experimenteren met deze nieuwe shoppingervaringen en we willen graag met hen samenwerken in onze stores. Daarom is Meraki een uitstekende en best budgetvriendelijke investering.” “Met Meraki heeft CISCO al de voordelen van de cloud optimaal benut” aldus Marc Brouckaert, “je beheert de wificonfiguraties voor elke winkel door via je browser in te loggen met login en paswoord. En je hebt meteen een handig Google maps overzicht van al je locaties. Je controller zit dus eigenlijk in de cloud, wat beheer wel erg makkelijk maakt.”
“Je verleent met Meraki niet alleen wifi access aan je klanten, je beheert ook de toegangsrechten voor je eigen personeel en de beveiligingsparameters voor je eigen bedrijfssystemen. Zo kunnen onze medewerkers met een tablet niet alleen surfen doorheen onze collecties, ze hebben ook toegang tot stock en kassagegevens indien nodig om de klant verder te helpen. Dat is een enorme toegevoegde waarde.”

Over Tiffanys en Trent

Tiffanys en Trent groeperen 15 multibrand boetieks in Aalst, Brussel Mechelen en Sint-Niklaas. In Gent behoren de winkel Winch en Movies ook tot dezelfde familie. Het is uitgegroeid tot één van de grootste multimerken winkelketen van België, waar er naast een keur aan internationale topmerken ook bijzonder veel aandacht is voor exclusieve merken van eigen bodem. Met Philip en Nathalie De Hauwere staan niet alleen broer en zus, maar ook een tweede generatie ondernemers aan het hoofd van dit dynamische bedrijf. http://www.dressedbytiffanystrent.be/nl/ en http://www.movies.be


Meer info?

Neem contact op met Marc Brouckaert op +32 (0)9 227 66 76 of email naar mbrouckaert@icorda.be

Meer info?

Neem contact op met Marc Brouckaert op +32 (0)9 227 66 76 of email naar mbrouckaert@icorda.be