icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

SAP Business One stoomt je klaar voor een digitale toekomstHet coronavirus confronteert heel wat bedrijven met het feit dat ze niet klaar waren om volledig digitaal te werken. Wie niet inzet op digitalisering, mist de boot en kan onmogelijk de concurrentie aangaan met bedrijven die wel op de kar zijn gesprongen. Dat is bij de huidige en toekomstige generatie van ERP-systemen niet anders.


Het ERP-systeem speelt een erg belangrijke rol in het digitaliseringsproces bij kmo’s. Ook SAP Business One springt op de kar en stoomt je klaar voor de toekomst door voortdurend nieuwe technologische features ter beschikking te stellen. In deze blog focussen we op de digitale documentverwerking met CKS.DMS en de geïntegreerde e-commerce-module SANA Commerce.


Het belang van digitale documentverwerking

De stroom aan documenten die bedrijven vandaag de dag te verwerken krijgen is gigantisch. Daarom is het belangrijker dan ooit tevoren om een flow op poten te zetten die ervoor zorgt dat documenten automatisch worden verwerkt. Dat is exact waar CKS.DMS voor SAP Business One voor zorgt dankzij een automatische verwerking van goederenontvangsten en inkoopfacturen.

Concreet? Een medewerker plaatst een bestelling in het ERP-systeem. Van zodra de goederen in ontvangst worden genomen, wordt de leverbon ingescand in SAP Business One en wordt er automatisch gecontroleerd of de ontvangen goederen de juiste zijn of niet. Op het moment dat je de factuur ontvangt, of het nu in pdf- of UBL-formaat is, wordt er ook automatisch gekeken of je de goederen aan de juiste prijs hebt ontvangen. Dit resulteert in het elimineren van manuele input, het verlagen van de foutenlast en meer tijdswinst. Je beschikt over een complete tracering van bestelbon tot en met factuur.

‘En waarin verschilt dit van andere document management systems’ horen we je denken. Welnu, de meest document management systems zijn niet in staat om op lijnniveau alle ontvangen goederen en bijhorende prijzen te controleren. Dat maakt CKS.DMS net zo uniek.


Een volledig geautomatiseerde e-commerce opzetten

E-commerce is in de coronatijd voor veel bedrijven een absolute must. Met Sana Commerce for SAP Business One beschik je over een webshop die 24 op 24 en 7 op 7 functioneel is. Dat bieden andere e-commerce-modules toch ook? Klopt, het grote verschil hier is dat de technische integratie met SAP Business One van het allerhoogste niveau is zonder dat je je er blauw aan betaalt. Bovendien heb je in real time zicht op onder meer je voorraadniveaus en zie je meteen de gepersonaliseerde prijzen per klant.
Met Sana Commerce hoef je niet constant te schipperen tussen je ERP-pakket en je e-commerce-module. De twee zijn perfect in elkaar geïntegreerd. Geen vertragingen, een vaste opstartkost en een top-notch webshop. Wat wil een mens nog meer?


Meer weten over deze topics?

Herbekijk het webinar hier

Meer weten over deze topics?

Herbekijk het webinar hier