icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

Elke handtekening op de juiste plaats mét gerichte content

 


Wenst u ook een e-mail die u verstuurt naar een klant tot een krachtige marketing tool te maken? Sluiten uw medewerkers hun e-mails nog steeds af met verschillende handtekeningen? En verschilt deze dan ook afhankelijk van waar ze zich bevinden? Op hun thuiscomputer, op hun laptop op hun smartphone,… 

Misschien is Exclaimer - aangedreven door Microsoft Exchange – dan iets voor uw onderneming? Met Exclaimer beheert u vanuit de centrale console, wie welke e-mailhandtekening krijgt ongeacht waar hij of zij zich bevindt of welk apparaat gebruikt wordt. 
U kan ook verschillende handtekeningen voor verschillende afdelingen gebruiken. Zo krijgt een klant van uw verkoopafdeling een e-mailhandtekening die een promotie in de kijker zet. 

Het kan nog straffer! U kan heuse scenario's schrijven om te controleren welke handtekening aan welke e-mail wordt toegevoegd. De inhoud van de tekst, de onderwerpsregel of de afdeling waaruit verzonden wordt, kunnen een andere regel in gang zetten. Wilt u een verschillende pagina van website pushen bij het versturen van een offerte, afhankelijk van het soort prospect waar op dat moment de e-mail naar vertrekt, dit kan allemaal automatisch volgens uw eigen 'regels'. 

Elke handtekening komt zo op de juiste plaats terecht mét de juiste content. 

Om het u gemakkelijk te maken beschikt de software over een rijke sjablonenbibliotheek. U kan natuurlijk ook uw eigen, op maat gesneden, ontwerp creëren met een unieke uniforme merkprofilering. 


Meer info over het gebruik en de implementatie? Neem contact op met Marc Brouckaert, tel +32 (0)9 227 66 76