icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

 

 

Geen ERP nodig, maar wel uw administratie automatiseren? Kies voor Venice van Unit 4-C Logic.

 


 Zakendoen zonder ondersteunende business software is niet meer van deze tijd. We volgen de steeds evoluerende en alsmaar complexer wordende wetgeving op de voet en verwerken in onze software niet alleen onze jarenlange ervaring maar ook de input van duizenden gebruikers. In geen tijd bent u ermee operationeel, vertrouwd en vooral: productief. Zo kunt u zich concentreren op waar u goed in bent: het runnen van uw business.  

De Venice software heeft 3 modules: boekhouding, facturatie en contactenbeheer. U selecteert de module(s) naargelang uw behoefte. 

 

Venice Boekhouding 

Met Venice Boekhouding voldoet u moeiteloos aan alle wettelijke verplichtingen of u nu de boekhouding voert voor een klein, een middelgroot of een groot bedrijf of als accountant voor een onbeperkt aantal dossiers van uiteenlopende grootte. Tal van duidelijke rapporten, overzichten en vlotte exportmogelijkheden maken van Venice Boekhouding steeds dé bron van informatie om elke bedrijfssituatie op de voet te volgen. 

Alle input verloopt bijzonder efficiënt en de btw-aangifte, de jaarlijkse listing en de intracommunautaire opgave kunnen elektronisch worden ingediend. Standaard beschikt Venice over een ganse rits tijdbesparende functionaliteiten: 

- Verwerking van CODA-berichten (gecodeerde elektronische dagafschriften) 
- Inlezen van elektronische aankoopfacturen 
- Online controle van ondernemingsnummers via de VIES-databank. 

Venice Facturatie 

Met de facturatiesoftware Venice Facturatie maakt u efficiënt offertes, facturen en creditnota's op. Er zijn drie formules, inclusief elektronisch factureren. 

Venice Contactenbeheer 

Venice Contactenbeheer biedt u de oplossing voor het beheer van uw contacten, de opvolging van projecten en de koppeling met verkoopdocumenten. Venice Contactenbeheer staat in voor het beheer van al uw contacten. De opvolging van projecten, die de communicatie met die contacten bevat, vormt de tweede pijler binnen deze optie. Venice Contactenbeheer is het ideale CRM-systeem voor uw bedrijf! 

ERP of Venice? Stefaan Deryckere (T: +32 (0)9 227 66 76, sderyckere@icorda.be ) helpt u graag verder bij het maken van een keuze die aansluit bij uw bedrijf.