icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg


Lenovo's Thinkpad krijgt van Windows een 10!

Geplaatst op 15/12/2017

 

De keuze van ICORDA voor Lenovo wordt nu ook door Microsoft ondersteund; de Lenovo Thinkpad X1 slaagt immers met glans voor de WINDOWS 10-test! Microsoft publiceerde een shortlist aan hard- en firmware eisen waaraan computers en hun componenten best kunnen voldoen.


Dat Lenovo – die dit jaar hun 25-jarig bestaan vieren – kwaliteitsvolle business computers produceert, is een van de reden waarom ICORDA reeds jaren Lenovo-producten aanbiedt. Onlangs publiceerde Microsoft de hardware- en firmware-specificaties waar computers en componenten aan moeten voldoen om als 'veilige apparatuur' - in combinatie met het Windows 10 besturingssysteem - te worden beschouwd. De keuze van ICORDA voor Lenovo wordt ook door deze lijst ondersteund; de Lenovo Thinkpad X1 slaagt immers met glans voor de WINDOWS 10-toets! 

De specificaties voor een krachtig en veilig systeem

De specificaties die Microsoft vooropstelt moeten ervoor zorgen dat je in een bedrijfsomgeving zo veilig mogelijk kan werken dankzij de combinatie van Windows 10 en je computer. Microsoft adviseert onder andere het gebruik van een 7e generatie Intel- of AMD-processor omdat de nieuwe generatie chips uitgerust is met Mode-Based Execution Control (MBEC), wat belangrijk is voor een verbeterde kernel security. Ook een Trusted Platform Module (versie 2.0) wordt geadviseerd, deze hardwaremodule voert encryptieprocessen uit, zoals bijvoorbeeld het versleutelen van de harde schijf met Windows Bitlocker. Belangrijke andere criteria zijn ondermeer de ondersteuning van een  UEFI Secure Boot, bootverificatie op processor-niveau en de Windows UEFI Firmware Capsule Updatespecificatie ondersteunen.  

Voer voor specialisten? Laat u dan bijstaan door ICORDA met de keuze van uw IT-materiaal. Niet alleen leveren we enkel HP- en Lenovo computers die aan de hoogste eisen voldoen, maar we blijven voor onze klanten de markt volgen en ons continu bijscholen.
 

Meer weten over wat ICORDA voor u kan betekenen bij de keuze van uw computers, contacteer dan Marc Brouckaert:  mbrouckaert@icorda.be

 

Wist je dat  ICORDA het prestigieuze label FY 2017-18 Partner Engage Program (Gold) van Lenovo heeft gekregen?