icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

Mobiel werken op verschillende toestellen en files op één plaats bewaren? Sharefile

Bestanden, waar bewaart u ze? Velen onder ons vinden bestanden terug op hun toestel of in hun mailbestand. Voor grotere bestanden zijn er filesharingdiensten zoals dropbox, of de eigen server. Maar deze oplossingen zijn niet altijd even veilig en/of makkelijk toegankelijk voor elk type toestel. Met Sharefile maakt u het uw gebruikers en uw IT-dienst een stuk makkelijker.

Met app- en desktopvirtualisatie krijgen mensen toegang tot hun apps en data vanaf om het even welke locatie. Bestanden moeten op een soepele manier kunnen worden benaderd, gesynchroniseerd en gedeeld vanaf om het even welk device. Het gebruik van niet-goedgekeurde filesharingdiensten voor particulieren/consumenten houdt grote securityrisico’s in en ondermijnt de compliance.

ShareFile is de flexibele oplossing voor het synchroniseren en delen van bestanden en voldoet aan alle BYOD-behoeften van de organisatie. Medewerkers krijgen op om het even welk device meteen toegang tot alles wat ze maar nodig hebben, op kantoor of op een compleet andere locatie. De IT-afdeling waakt over de security.

Eens bekijken of Sharefile een goede oplossing is voor uw bedrijf?

Marc Brouckaert helpt u graag verder.

T: +32 (0)9 227 66 76
E: mbrouckaert@icorda.be