icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

Security IT Scan: iets voor uw bedrijf?

Innovatie zonder (veiligheids)grenzen

Innovatie en digitalisering zijn nu ook bij KMO’s ‘hot’. Maar de digitale weg inslaan is niet zonder gevaar. Als management moet men er zich ervan bewust zijn dat innovatie zonder cyberbeveiliging vroeg of laat wordt afgestraft. Daarbij geldt de vuistregel dat een efficiënte beveiliging eenvoudig, open en geautomatiseerd moet zijn.

Hackers welkom?

Hoe weet u of uw ICT infrastructuur voldoet aan uw veiligheidseisen? U kunt een aantal hackers uitnodigen om uw ICT binnen te breken. Maar nog eenvoudiger is het om ICORDA erbij te halen. Want we detecteren niet alleen de problemen, we kunnen ze ook voor u remediëren.

ICORDA security scan

ICORDA heeft een uitgebreide checklist opgesteld waarin we alle facetten van de IT-security van uw bedrijf onder de loep nemen. Enkele van de aandachtspunten die we bekijken tijdens een security IT scan:

  • Is er een internet access policy in het arbeidsreglement opgenomen?
  • Hoe zit het met back-ups en licenties van uw servers?
  • Hoe gaat uw bedrijf om met patches, antivirus en firewalls?
  • Wie krijgt access tot uw bedrijfsgegevens?
  • Zijn de IT-ruimtes fysiek beschermd?
  • Wat gebeurt er als de airco uitvalt?
  • Wat zijn de procedures bij een heropstart?

Breng uw security in kaart

Geïnteresseerd in een IT security audit van ICORDA? Neem contact op met Marc Brouckaert ( T: +32 (0)9 227 66 76. E: mbrouckaert@icorda.be ). Hij helpt u graag verder.

Security IT Scan

Security everywhere

Sommige bedrijven werken met 40 verschillende types eindapparatuur (smartphones, laptops, scanners tablets…) die ieder een eigen beveiliging nodig hebben. Een complexiteit waar hackers en andere aanvallers dankbaar gebruik van maken. In dit boekje beschrijft Cisco hoe u deze gevaarlijke situatie best kunt ontmijnen en ten volle kunt inspelen op digitalisering.

Download hier uw exemplaar van “security everywhere”