icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg
Banner garanties

Garanties

Opvolging van A tot Z
Bij ICORDA wordt elke nieuwe opdracht en elke dienstverlening opgevat als een project. U weet dus steeds wat de scope gaat zijn van onze dienstverlening, wat het budget is en wat de beoogde timing is. U kunt rekenen op transparante voorstellen, een gestructureerde projectaanpak bij de uitvoering, en een flexibele service bij de verdere ondersteuning.

ISO 9001 : 2015 certificering
Kwaliteitsverbetering is een continu proces en maakt deel uit van onze bedrijfscultuur. Sinds 2005 zijn we ISO gecertificeerd. Al onze medewerkers worden hier continu bij betrokken en aangemoedigd om hun bijdrage te leveren tot een verbetering van de kwaliteit van onze activiteiten. ICORDA bevestigt zijn commitment aan kwaliteit door het behalen van het ISO 9001 : 2015 certificaat.

KMO portefeuille
ICORDA is door de Vlaamse overheid erkend als een dienstverlener voor het domein Advies. Neem contact op met ICORDA of uw ICT-project in aanmerking komt voor een tussenkomst van de KMO portefeuille.

Certificering bij vendors en partners
ICORDA werkt samen met gerenommeerde vendors en distributors, en behaalde volgende certificaties:

  • Microsoft Gold Partner, Lenovo Business Partner, SAP Partner, UNIT4 C-Logic Authorized Dealer, Citrix Solution Advisor, Cisco Select Certified Partner, Proximus Partner, Arcserve Silver Partner, HP Business Partner, Mitel Partner, Trend Micro Partner.

  • Geïntegreerde oplossingen

We volgen niet alleen uw project op van a tot z; we kijken ook steeds naar de wenselijkheid en integratie binnen uw bestaande infrastructuur en binnen uw huidige softwareomgeving. Zo verzekeren we de continuïteit van uw ICT performance én bouwen we samen aan een ICT-visie op langere termijn voor uw organisatie.