icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg
CISCO partner

Cisco SMB Select Partner

CISCO partner contact

Vragen?

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem contact
op met Marc Brouckaert
T: +32 (0)9 227 66 76
E: mbrouckaert@icorda.be

Betrouwbaar netwerken met Cisco

Cisco
Cisco is een referentie op het gebied van wireless, switches en firewalls. Bovendien heeft het merk een zeer mooie en betaalbare suite uitgebouwd voor de KMO en de middelgrote organisatie. We kiezen voor Cisco omwille van de technisch vooruitstrevende producten die uitstekend zijn ondersteund.

Cisco Partnership
ICORDA is een SMB Select Partner. Cisco stelt hoge eisen aan zijn partners op gebied van technologische skills en service. Partnerships worden door een onafhankelijk onderzoeksbureau ge-audit om de klantentevredenheid te meten. Zo bent u meteen verzekerd van een onbreispelijke service.

Waarom Cisco?
Misschien schrikt een merk als Cisco u af, maar de wereldleider in netwerktechnologie biedt kwaliteitsvolle producten aan tegen een interessante prijs. Als u als klant op zoek bent naar een gepaste oplossing voor een stabiel, snel LAN netwerk (switches), een beveiligde toegang tot het internet (firewall) en krachtige, veilige draadloos netwerk (wireless) bent u bij ICORDA en de Cisco oplossingen aan het goede adres. Producten zoals Cisco Meraki brengen slimme Wifi netwerken in het bereik van KMO's en winkels. Zoals bijvoorbeeld bij Tiffanys & Trent.

PROMO: Cisco Meraki 1 jaar gratis!

 

Cisco Meraki Cisco Meraki promotie Cisco Meraki
Meraki is de Cisco oplossing voor wireless access. Omdat Meraki cloud controlled is, maakt het niet uit of u één, 10 of 50 access points nodig heeft, alles wordt geconfigureerd en gemonitord  via uw browser en een paswoord en login. Dit maakt van Meraki een ideale tool als u wireless access wil verlenen aan zowel klanten als eigen personeel op één maar vooral op meerdere locaties. Meraki komt met alle nodige hardware, beveiliging en software om u steeds een optimale configuratie aan te bieden. Als u nu een contract onderschrijft voor drie jaar, dan krijgt u er een gratis jaar bovenop. Voor meer info, neem contact op met Marc Brouckaert, +32 (0)9 227 66 76 of e-mail naar mbrouckaert@icorda.be.