icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg
Microsoft partner


Microsoft Partner

Gold Midmarket Solution Provider

Silver Application Development

Silver Small and Midmarket Cloud Solutions

Microsoft partner contact

Vragen?

Neem contact op met
Marc Brouckaert
T: +32 (0)9 227 66 76
E: mbrouckaert@icorda.be

Kies voor de referentie voor business-to-business ICT oplossingen

Microsoft
Met Microsoft haalt u betrouwbare technologie in huis voor zowel cloud (met Azure) als on premise toepassingen. Bovendien heeft de Office 365 suite dankzij haar vertrouwdheid bij vele gebruikers een streepje voor. De perfecte technologiepartner om uw hybride cloud/server oplossing uit te bouwen.

Microsoft Partnership
ICORDA is al verschillende jaren Microsoft Partner voor het business segment. Dat garandeert u de nodige know-how op gebied van cloud, servers en office toepassingen. Belangrijk als u op zoek bent naar een partner om uw ICT infrastructuur zo performant en veilig mogelijk te maken.

Waarom Microsoft?

Bedrijven willen zo flexibel mogelijk werken. Door de opmars van cloud en cloudtoepassingen vragen veel bedrijfsleiders zich af of ze niet hun serverconfiguraties moeten afbouwen en voluit gaan voor cloudoplossingen. Microsoft biedt dankzij Azure, Windows Server en Office 365 een performante combinatie aan van on premise, cloud en applicaties die perfect op elkaar zijn afgestemd. Naargelang wat uw bedrijf nodig heeft op gebied van opslagcapaciteit, performantie en veiligheid, zijn de Microsoft oplossingen nog steeds de referentie op de business to business markt. 

Microsoft Azure

Met Azure biedt Microsoft een flexibel cloudplatform aan. Het is een oplossing die zowel SAAS, PAAS als IAAS is. U kan het dus als een softwareoplossing in the cloud gebruiken, u kunt het als platform inschakelen om uw eigen software op te ontwikkelen en u kunt tenslotte Azure on demand aanwenden voor (extra) opslag-, netwerk- en server capaciteit voor uw toepassingen. De ideale en veilige omgeving om de cloud te gaan integreren in uw IT configuratie.


Microsoft Office 365

Het cloud platform voor Microsoft Office toepassingen (Word, Excel, PowerPoint, OneNote), e-mail, agenda, social networking. Mobiel werken en samen met zowel collega's als externe partners documenten delen en bewerken wordt plots een heel stuk makkelijker.

Microsoft Windows Server

Windows Server producten bieden gemeenschappelijke tools om toepassingen zowel on-premise als in de cloud toepassingen te implementeren en beheren. U kunt dus kiezen voor een flexibele en voordelige hybride omgeving, zonder dat u uw bestaande IT infrastructuur moet opgeven.