icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
Mitel partner Mitel partner contact

Vragen?

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem contact
op met Marc Brouckaert
T: +32 (0)9 227 66 76
E: mbrouckaert@icorda.be

De perfecte combinatie van telefonie en Unified Communications

Mitel
Mitel is een marktleider op gebied van innovatieve bedrijfscommunicatie gebaseerd op IP Telefonie en Unified Communications. Speciaal voor de KMO en middelgrote organisaties heeft Mitel producten ontwikkeld die u toelaten om telefonie, video, chat, mobiel en web met elkaar te combineren. U heeft zelfs geen telefooncentrale meer nodig: de software is perfect compatibel met uw bestaand netwerk. De Mitel oplossingen worden door zowel Proximus als Telenet ondersteund.

Mitel Partnership
ICORDA is authorized partner voor Mitel. Deze samenwerking garandeert u dat uw telefonie en UC oplossing perfect geïntegreerd is binnen uw IT configuratie. Uw bedrijfscommunicatie is zo in veilige handen.

Waarom Mitel?
Mitel biedt zowel voice als een Unified Communications (voice, data, video en chat) oplossing aan, die alle dataverkeer zowel via ISDN lijnen als door middel van een software gebaseerde oplossing (sip trunking) laat verlopen. Voice en Unified Communications over IP geeft u heel wat nieuwe communicatiemogelijkheden en is bovendien ook een stuk voordeliger.

Mitel MiCollab

MiCollab is een flexibele en betaalbare real-time communicatie-oplossing.

Spraak, chat, web, video... u combineert ze moeiteloos met Mitel MiCollab. Makkelijk te installeren op ieder netwerk of mobiel apparaat.

- Unified Communication-clients (UC) voor de desktop en mobiele devices die medewerkers een uniforme communicatie-ervaring bieden. Al uw toestellen zijn met elkaar verbonden.
- Online portal voor externe toegang tot de belangrijkste functies voor uw oproepenbeheer
- Unified Messaging-services waarmee berichten op eenvoudige, maar flexibele wijze kunnen worden opgeslagen en opgehaald
- Audio-, web- en videoconference-services voor een scala aan mogelijkheden voor medewerkers op kantoor en daarbuiten.

Het 'Mobile First' ontwerp zorgt voor een ervaring zoals op kantoor, altijd, overal en op ieder device. MiCollab kan makkelijk worden geïntegreerd met standaard bedrijfsapplicaties van derden.

 

Mitel MiVoice

IP-telefonie voor de KMO en middelgrote organisatie

MiVoice Business biedt u een betrouwbaar, flexibel en veelzijdig IP-telefoniesysteem. Het systeem is geschikt voor organisaties van 5 tot 65.000 gebruikers, met één vestiging of met vestigingen over de hele wereld.

- Optimalisatie van het mobiele werken van uw medewerkers
- Unified Messaging
- Contact center functionaliteiten
- Eenvoudig, hoogwaardig, web-gebaseerd beheer
- Uitgebreide scala aan Mitel IP-dektoptoestellen en accessoires
- Flexibele implementatie

MiVoice is een zeer betrouwbare, volledige en bovendien erg compatibele oplossing die uw medewerkers een echt mobile first en unified communications ervaring geeft.