icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg
Proximus partner

Proximus Business Partner

Proximus partner contact

Vragen?

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem contact
op met Marc Brouckaert
T: +32 (0)9 227 66 76
E: mbrouckaert@icorda.be

Proximus, toonaangevend op de zakelijke markt

Proximus
De marktleider op het gebied van bedrijfsoplossingen heeft een sterk aanbod op het vlak van telefonie, UC, mobiele oplossingen en internet voor KMO's en middelgrote organisaties. Daarmee is Proximus een ideale provider die er voor zorgt dat uw mensen en uw bedrijfsapplicaties steeds bereikbaar en verbonden zijn.

Proximus Partnership
Als Proximus Business Partner biedt ICORDA u de Proximus oplossingen alsof u ze rechtstreeks bij Proximus bestelt, maar dan met onze persoonlijke contacten en geïntegreerd in uw ICT infrastructuur.

Waarom Proximus?
ICORDA kiest als ICT integrator voor Proximus omwille van de kwaliteit van de bedrijfsoplossingen en de compatibiliteit met onze andere producten. ICORDA werkt specifiek met twee cloudoplossingen: met Proximus Explore kunt u uw eigen privé netwerk uitbouwen met 24/7 ondersteuning. En met Call Connect beheert u al uw oproepen dankzij een professioneel onthaal voor uw klanten zowel tijdens als buiten de openingsuren.

 

Proximus Explore

Proximus Explore is uw eigen privénetwerk. Handig en noodzakelijk als u meerdere vestigingen heeft en uw medewerkers met elkaar wilt verbinden.

Proximus Call Connect

Call Connect biedt alle voordelen van een telefooncentrale met de nodige flexibiliteit erbovenop. Op elk moment kunt u het aantal gebruikers wijzigen.

- Oplossing met onbeperkt bellen en professioneel onthaal zowel tijdens als buiten de openingsuren voor 24 €/maand/gebruiker.
- Alle functies van een klassieke telefooncentrale (Voice mail, doorschakelen van oproepen, …)
- Een professioneel onthaal voor uw klanten zowel tijdens als buiten de openingsuren.
- Oplossing gebaseerd op de Cloud, u betaalt maandelijks een vast bedrag per gebruiker.