icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg
SAP partner

 

 SAP Business One Silver Partner

VAR (Value Added Reseller) voor SAP Business One

SAP partner contact

Vragen?

Neem contact op met
Stefaan Deryckere

T: +32 (0)9 227 66 76
E: sderyckere@icorda.be

ICORDA en SAP Business One, samen de ideale combinatie voor uw KMO

SAP
SAP is marktleider op het gebied van business software voor zowel grote bedrijven als KMO's. Het bedrijf is vooral gekend voor ERP en Business Intelligence oplossingen. Tegenwoordig biedt SAP een 'real-time' platform aan, waarop bedrijven hun toepassingen kunnen bouwen. Daarmee is SAP de ideale partner om interne en externe processen en data aan elkaar te linken voor meer productiviteit.

SAP Partnership
ICORDA is expert voor SAP Business One en officiële partner van SAP. Deze samenwerking met de marktleider voor ERP zorgt ervoor dat u steeds kan rekenen op een betrouwbare service, een product dat ook de volgende jaren gesupport wordt en technologie die aan de spits staat van deze competitieve markt. ICORDA zorgt voor een voorafgaande analyse op basis van uw business- en systeembehoeftes en staat in voor configuratie, implementatie en de opleiding van uw medewerkers.

Waarom SAP?
SAP heeft volgens ons een onterechte reputatie als ‘voor de groten en onbetaalbaar’. Het specifieke KMO aanbod van SAP is bijzonder gebruiksvriendelijk en perfect vergelijkbaar qua prijs met andere grote ERP leveranciers zoals Microsoft, Sage of Oracle. Wereldwijd zijn 54 000 KMO’s tevreden klant bij SAP. Het aantal gebruikers bij deze bedrijven varieert meestal van 5 tot 100 gebruikers. SAP Business One is flexibel genoeg om zowel kleine als grotere KMO’s te ondersteunen in hun ambities. De laatste generatie software van SAP laat u ook toe om in 'real-time' te werken: uw processen worden onmiddellijk uitgevoerd en de info voor uw beslissingen zijn steeds onmiddellijk beschikbaar en up-to-date.

 

Ontdek SAP Business One, de ERP-oplossing voor KMO's en middelgrote organisaties >>>