icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg
Unit4 partner

UNIT4 partner

UNIT4 partner contact

Vragen?

Neem contact op met
Stefaan Deryckere

T: +32 (0)9 227 66 76
E: sderyckere@icorda.be

ICORDA, uw Venice integrator met 20 jaar ervaring

Unit4
Unit4 brengt met Venice de referentiesoftware uit voor accountancy en KMO boekhouding op de Belgische markt. Door onze jarenlange ervaring met Venice kunnen we ook deze oplossing perfect integreren met uw ERP of uw DMS (document management systeem).

Unit4 partnership
ICORDA is al 20 jaar partner voor de Venice oplossing en heeft al tientallen implementaties achter de rug. ICORDA zorgt in samenwerking met UNIT4 voor een snelle opleiding op maat en een implementatie die naadloos aansluit bij uw bestaande IT infrastructuur en uw huidige toepassingen.

Waarom Unit4?
UNIT4 bundelt zijn vakkennis in de volledig geoptimaliseerde business software Venice. Dit pakket is volledig op maat van de Belgische wetgeving. Het voeren van de dubbele boekhouding, het opstellen van aan- en verkoopdocumenten (offertes, bestellingen, leveringen en facturen) en het bijhouden en waarderen van de voorraad verloopt moeiteloos dankzij ons boekhoudprogramma en betrouwbare voorraad- en facturatiesoftware. Ook de opvolging van projecten, de communicatie met uw klanten, leveranciers en prospecten gaat uitstekend dankzij de CRM-toepassing Contactenbeheer. 

Meer weten over Venice? Neem contact op met Stefaan, of ontdek de functionaliteiten van Venice in een notendop >>>