icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg
over Icorda

Wie is ICORDA

Wat doen we voor u?
ICORDA is ICT integrator en wil een solide partner zijn voor kwalitatief hoogstaande informatica oplossingen en -diensten. We hebben alle services onder één dak voor ICT, bedrijfssoftware en cloudoplossingen. We verzorgen zowel advies, consultancy, implementaties als support en helpdesk.

Wie zijn we?
I
n 1992 richtte Joris Van Maldeghem een bedrijf op voor automatische temperatuursregistratie in de voedingssector, een PC gebaseerde oplossing. Maar het bedrijf evolueerde al snel naar een integrator die zowel ICT infrastructuur als softwaretoepassingen aanbood. Vandaag telt ICORDA ruim 25 werknemers. Passie voor netwerken en software in functie van een onderneming zijn de drijfveren van alle medewerkers van ICORDA.

Onze klanten
ICORDA richt zich tot organisaties die het beheer van hun ICT netwerk-infrastructuur en softwaretoepassingen geheel of gedeeltelijk toevertrouwen aan een externe partner. We bieden onze services aan binnen alle sectoren, maar we hebben een bijzondere expertise opgebouwd in de sectoren van de industrie, distributie en retail, professionele diensten en vzw’s.