icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png

Wat vertellen ondernemers over hun ERP?

ICORDA klanten geven hun mening

Ledent – nichespeler kiest voor standaardoplossing

Wilfried Baeten en Silvie Goeminne hadden van bij de start een duidelijke visie op het ERP-systeem. En dat is geen toeval. De twee enthousiaste zaakvoerders van het bedrijf Ledent hebben een verleden als ERP-consultant.

Lees verder>>>

De Prêtre – kwaliteit kostenefficiënter aanbieden

In de nichesector van orthopedisch schoeisel is zowel kwaliteit als kostenefficiëntie belangrijk om te overleven als KMO.

Lees hier de volledige case >>>

De Rycke Bouwmaterialen, 40 000 orders per jaar piekfijn afgewerkt

Toen het oude ERP-systeem de groei van het bedrijf niet meer aankon, koos De Rycke voor SAP Business One, in combinatie met de IBOMAT module van ICORDA voor handels-KMO's in bouwmaterialen. 

Meer over De Rycke leest u in dit interview >>>

Elipse, de uitstraling van SAP als troef op de arbeidsmarkt

In net geen drie decennia groeide Elipse, een verdeler van elektronische voedingen, uit van een eenmanszaak tot een dynamische kmo met de blik over de grenzen heen.

Lees hier hoe Elipse kon groeien dankzij SAP Business One >>> 

De ERP van uw bedrijf

Bent u nog steeds tevreden van uw huidige ERP? Of wilt u uw huidige oplossing eens tegen het licht houden? Een ICORDA ERP Quickscan is een ideaal instrument om uw huidig systeem te evalueren en te zien hoe u in de toekomst verder moet: uw huidige ERP verder uitbouwen of kiezen voor een nieuw softwarepakket.

<<<Vraag hier een ERP Quickscan aan >>>

SAP Business One

SAP Business One is een betaalbare, eenvoudig te implementeren en vooral complete oplossing voor bedrijfsbeheer. SAP Business One 9.2 is beschikbaar met in-memory computing database (SAP HANA). Onze totaaloplossing op maat van kleine en middelgrote ondernemingen helpt u om te groeien, uw rendement te verhogen en al uw bedrijfsprocessen te automatiseren.

Business One beschikt over alle functies die u als KMO nodig heeft. U verbindt stock, boekhouding, sales, productie en dienst na verkoop in één systeem. Bovendien is Business One bijzonder gebruiksvriendelijk: schermen die u naar believen zelf kan configureren en personaliseren, geavanceerde Customer Relationship Management (CRM) functies, gedetailleerde dashboarden en een verregaande integratie van bestelling tot levering, zorgen voor efficiënt en zorgeloos ondernemen, zowel nationaal als internationaal.

Vragen? 
Interesse in een vrijblijvend gesprek of een ERP Quickscan? 
Neem contact op met Stefaan Deryckere

T: +32 (0)9 227 66 76 
E: sderyckere@icorda.be