icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

 

BEDRIJFSSOFTWARE

Top 6 klantenvragen ERP 

 

 

Bent u op zoek naar een (nieuwe) ERP oplossing voor uw bedrijf? Dit is de top 6 van meest gestelde klantenvragen. 

Lees verder >>>


GETUIGENIS

Kurt De Kesel, IVM in Eeklo: "SAP en ICORDA passen zeer mooi bij elkaar"

 

IVM is al lang klant bij ICORDA, en niet alleen voor software. "we hebben bewust gekozen voor een partner die de gehele verantwoordelijkheid op zich neemt. Dus zowel hard- als software, zowel analyse, implementatie als onderhoud. Want betrouwbaarheid is in onze sector cruciaal."

Lees verder >>>

 


E-SECURITY BEDRIJFSSOFTWARE 

Geen ERP nodig, maar wel uw administratie automatiseren? Kies voor Venice van Unit 4-C Logic.

 

Klantenbeheer, offertes, bestellingen, kopen en verkopen en niet te vergeten facturatie(opvolging) worden bij de meeste KMO's uitgevoerd in verschillende systemen. Met Venice bespaart u veel tijd en energie en werkt u met één oplossing voor uw administratie.

Lees verder>>>

 


BEDRIJFSOFTWARE

Waarom uw software steeds sneller veroudert, en wat u er aan kunt doen

 

Microsoft kondigde onlangs aan dat de eerste versies van Windows 10, het nieuwste besturingssysteem van Microsoft, op termijn niet meer worden ondersteund. Waarom lijkt het alsof software steeds sneller veroudert? En wat kunt er aan doen?

Lees verder>>> 

 


INTERNET

Proximus leent 400 miljoen Euro en investeert in glasvezelnetwerk

 

 

Proximus kondigde onlangs aan dat het 400 miljoen extra investeert om het glasvezelnetwerk nog sneller om te turnen naar een gigabit netwerk. Maakt u ook binnenkort gebruik van ultrasnel internet?

Lees verder >>>  


NETWERKEN

ICORDA opnieuw gecertificeerd voor Microsoft en Cisco partnerships

 

Zowel Microsoft als Cisco erkenden ICORDA onlangs opnieuw als officiële partner voor de verkoop, implementatie en support van hun producten. Beide bedrijven bieden specifieke en betaalbare producten aan voor de KMO markt. ICORDA hecht veel belang aan de integratie van zowel soft- als hardware oplossingen, en investeert voortdurend in testen en opleidingen om KMO's een volledige service te kunnen aanbieden.

 


ICORDA

Vlieg eens lekker uit de bocht

 

Het kan er soms hevig aan toe gaan bij ICORDA. Getuige deze gaming avond: velen lieten virtueel het leven aan de Brugsevaart en begingen de ene verkeersovertreding na de andere.

Meer >>>  

;