icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

ICT MAATWERK

Hoe gesmeerd loopt uw administratie op de werkvloer?

“Wat gaat mij dat kosten mevrouw?”. Dat is één van de eerste vragen die klanten stellen bij Carrosserie Rijhove. En die vraag precies beantwoorden is niet zo makkelijk. Moeten er nieuwe stukken aangekocht worden? Is er geen verborgen schade? Hoeveel uren moet er precies aan die nieuwe voordeur worden gewerkt? Fabienne Van Lancker, zaakvoerster van Carrosserie Rijhove ging op zoek naar een eenvoudig te bedienen en betrouwbaar registratiesysteem. ICORDA verving de bestaande software door een tablet oplossing op maat.
Ontdek de Carrosserie Rijhove case ICT maatwerk >>>

ICT Maatwerk

ERP SOFTWARE

Stefaan Deryckere, ERP coach:
“Het gaat al lang niet meer om de software”

Met meer dan 20 jaar ervaring in business software is Stefaan een autoriteit in het ERP wereldje. Waar dat vroeger de implementatie van ERP software nog een moeilijk en delicaat project was, verloopt de introductie van nieuwe software een pak makkelijker en sneller. Neemt de rol van de implementator dan af? “Wel integendeel” zegt Stefaan “niet de software maar de visie voor het eerste stukje software wordt geïnstalleerd, bepaalt het succes”
Lees meer >>>

ERP Software

CLOUD & ICT-INFRASTRUCTUUR

Marc Brouckaert, IT Business coach:
“Security is dé archilleshiel van de moderne KMO”  

Waarom is security ook belangrijk voor KMO’s? Is net niet één van de troeven van kleinere bedrijven dat het er wat informeler aan toegaat?
Ontdek hier het antwoord >>>

Cloud & ICT-Infrastructuur

TIP PRODUCTIVITEIT

6 redenen om te upgraden naar Office 2016

De nieuwe versie van Office is bijna een jaar oud. Microsoft bracht een video uit met de 6 redenen om te switchen naar de nieuwe versie. Office wordt steeds meer een tool om samen te werken. Maar ook voor Excel power users is Office 2016 echt een stap vooruit.
Maak kennis met Office 2016 >>>

Productiviteit

TIP ONDERNEMEN

Haal meer uit de KMO-portefeuille 

Vanaf 1 april is de KMO-portefeuille merkbaar vereenvoudigd. Heel wat IT-projecten en advies kunnen nu makkelijker van steun genieten.

Lees meer >>>

KMO-Portefeuille

Schrijf u in op de ICORDA nieuwsbrief

;