icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

 

ICT BEVEILIGING

26%

 

 

Dat is de kans volgens IBM dat u in de volgende 24 maanden slachtoffer wordt van een datalek of ransomware aanval. Lijkt u dat veel of weinig? Ter vergelijking: de kans dat u overlijdt als chauffeur van een wagen is slechts 1 op 85. En toch heeft u een autoverzekering, niet?
Wellicht is het dan ook een goed idee om de veiligheid van uw IT omgeving te verzekeren. En het goede nieuws is dat u er op termijn veel geld mee uitspaart.

Ontdek de IT Security Scan van ICORDA en de Security Everywhere white paper van Cisco >>>


GEÏNTEGREERDE BEDRIJFSSOFTWARE

Ledent: waarom een nichespeler kiest voor een standaardoplossing

 Wilfried Baeten en Silvie Goeminne hadden van bij de start een duidelijke visie op het ERP-systeem. En dat is geen toeval. De twee enthousiaste zaakvoerders van het bedrijf Ledent hebben een ERP-consultant verleden. En dat resulteerde in een ERP standaardoplossing voor een bedrijf dat opereert in een niche. 

Lees meer >>>


COMMUNICATIE

MiCollab integreert alle communicatie

 

micollab

 

Chat, conference calls, video en mail in één app? Dat is MiCollab. Dankzij de doorgedreven integratie communiceert u met collega's hoe en waar u dat wilt. Tijd om eens kennis te maken.

Bekijk de introductievideo >>>


ICT HARDWARE

53 seconden? Kijk dan naar de Surface Book

micollab

 

Een afneembaar scherm, een krachtige I5 of I7 processor en grafisch sterk. Microsoft maakte een mooi filmpje over de nieuwe Surface, die sinds kort beschikbaar is op de Belgische markt. 

Bekijk het filmpje van 53 seconden hier >>> 


REMINDER

11 april geen aprilgrap voor Windows Vista

 

Windows Vista gebruikers kunnen privé nog een tijdje verder, maar voor professionele gebruikers wordt Windows Vista wellicht moeilijk aan te houden. Sinds 11 april wordt het besturingssysteem niet meer ondersteund. 

Lees verder >>>  


NIEUWS

→ Nieuwe processoren ondersteunen Win7 / server 2012R2  niet meer: hardware met de Intel 7de generatie cpu’s en AMD Ryzen, werkt enkel nog met Windows 10.

Lees meer >>>

→ Mobiel werken op verschillende toestellen en files op één plaats bewaren? SharefileVandaag produceren we data en content op elk toestel: laptop, tablet of smartphone. Maar waar sla je alles veilig en toegankelijk op? Citrix heeft een oplossing.

Lees meer >>>

;