icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

INNOVATIE

IT- of consultancy-advies bij ICORDA? KMO-portefeuille betaalt tot 40% van uw factuur 

 


KMO's en vrije beroepers kunnen al geruime tijd via de KMO-portefeuille subsidies ontvangen om opleidingen te volgen of om een beroep te doen op een erkende adviseur voor adviesverlening. Vanzelfsprekend heeft ICORDA deze erkenning want eind 2017 heeft ICORDA de kwaliteitsvolle ISO 9001:2015 (her)certificatie behaald. 

Lees meer >>>


BUSINESS

Gebruik uw eigen e-mail handtekening om uw bedrijf te promoten!   


Verstuurt u dagelijks ook tientallen e-mails? En dit vanop verschillende apparaten? Exclaimer is een software-tool die u helpt de handtekeningen te beheren. Per afdeling of per prospect, houdt u steeds de volledige centrale controle over alle e-mailhandtekeningen. U kan zelfs scenario's schrijven om uit te maken welke handtekening bij welk soort e-mail moet verzonden worden.

Lees alles over de kracht van Exclaimer >>>


IT

Microsoft Teams : Software voor groepchats


Microsoft Teams is een digitale hub die gesprekken, inhoud en apps op één plek samenbrengt. Creëer samenwerkende teams, maak verbinding, communiceer en wissel uit met andere professionele groepen, allemaal vanuit Office 365. Plan en neem deel aan Skype-vergaderingen met HD-video, VoIP en inbelopties voor audiovergaderingen. 

Ontdek waarom ook uw onderneming Microsoft Teams nodig heeft >>>


BUSINESS

Welke B2B-verkoopskanalen zitten anno 2018 in de lift? 


Digitale verkoopkanalen zijn populairder dan ooit: 2 jaar geleden gebruikten 'slechts' 29% van de ondervraagde bedrijven een eigen webshop, over 2 jaar is dat maar liefst 46%!  
De markt heeft altijd gelijk, maar kan u met uw KMO en uw SEO inspanningen om bovenaan de zoekopdrachten van Google te prijken, wel opboksen tegen de grote online brands?   

Lees meer over de trends in B2B-verkoopskanalen >>>

 


IT

Nieuwe Office 2019 wordt enkel beschikbaar voor Windows 10


Microsoft werkt volop aan zijn nieuwste versie van Office. Vanaf de tweede helft van dit jaar zou Office 2019 beschikbaar moeten zijn.
Natuurlijk zal zo'n nieuwe versie, zoals steeds, nieuwe functionaliteiten bevatten. Nieuw is echter dat de kantoorsoftware enkel op Windows 10 en Windows 10 enterprise TLSC 2018 zal werken en dus niet op vroegere versies. 

Lees meer >>>


NIEUWS

ICORDA, meer dan de juiste producten 

 

We hechten veel belang aan de juiste opleiding voor en de nodige expertise van onze medewerkers om u een betrouwbare service te kunnen aanbieden. 

Onze IT-afdeling is sinds dit jaar Umbraco certified partner. Dit robuust systeem voor CMS websites (wat betekent dat u zelf de content en de structuur van uw site op een gebruiksvriendelijke manier kan aanpassen) is ons standaard platform voor mobile ready websites. 

We zijn ook sinds kort weer erkend door Cisco met een "Small and Midsize Business Specialization". We hebben dus de expertise in huis om u te helpen en adviseren bij de Cisco producten voor kleine en middelgrote ondernemingen. 

ICORDA behaalde onlangs de certificatie voor Citrix NetScaler Gateway Service. Dat betekent dat u bij de beste mensen vindt om uw gebruikers een veilige VPN toegang te geven tot toepassingen zoals XenApp, XenDesktop, en XenMobile toepassingen. 

 

;