icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

ERP SOFTWARE

Waarom is België een SAP-land?

Uit een studie van Computer Profile voor Computable eerder dit jaar, blijkt dat bijna één op drie bedrijven (29%) SAP ERP oplossingen in huis heeft. ICORDA ondersteunt de KMO oplossing van SAP: SAP Business One 9.2. Wat kan u van deze ERP verwachten? 

Een handig overzicht van deze competitief geprijsde oplossing vindt u hier >>>

SAP Business One

SECURITY

Tok tok tok. Is dat een cybercrimineel die klopt aan uw virtuele voordeur?   

We hopen het voor u van niet. In België zijn er vorig jaar 6000 incidenten gemeld van cybercriminaliteit. Het werkelijk aantal inbreuken ligt dus nog veel hoger. Hoe voorkomt en beschermt u zich het best? Volg ons webinar. Na 45 minuten weet u wat u kan doen tegen ongenode digitale gasten.

Webinar cybercriminaliteit  >>>

cybercriminaliteit

CLOUD & ICT-INFRASTRUCTUUR

Boekhouden in de Cloud

Browser openen, aanmelden en u bent vertrokken. Zo snel gaat het tegenwoordig om een webapplicatie op te starten. Steeds grotere applicaties zetten de stap naar de cloud. Het boekhoudpakket Venice van Unit 4 voor de Belgische KMO was bij de eersten om op die manier beschikbaar te zijn 

Ontdek Venice >>> 

Venice van Unit 4

CLOUD & ICT-INFRASTRUCTUUR

Windows server 2016: combineer cloud en server

Wat plaatst u nu precies in de cloud? En wat draait u nog altijd beter op uw server? Met Windows Server 2016 worden beide oplossingen nog beter op elkaar afgestemd. Zeker nu dat Azure (de cloudoplossing van Microsoft) nog verlaagd is in prijs. 

Lees meer >>>

Windows Server 2016 en Azure

CLOUD & ICT-INFRASTRUCTUUR 

Werk eens anders op kantoor (met Office 365)

U kan uit Office 365 nog veel meer werkplezier halen dan enkel Outlook, Word en Excel. Het is een heel nieuwe manier om met elkaar samen te werken.

Lees meer>>> 

Office 365

WEBINAR

Cybercriminaliteit 

Dankzij de Security Power Sessie, een 45’ live Webinar, zal je leren hoe je snel bedreigingen kan beperken en tegelijkertijd profiteren van meer flexibiliteit, meer besparingen en betere beveiliging. En hoe een Cisco ASA-X Next Generation firewall daarbij kan helpen. 

29 November >>>
01 December >>>

Cybercriminaliteit

ERP SEMINARIE

Het ERP seminarie vindt plaats op 23 December.

Krijg meer controle over uw KMO met SAP Business One, bedrijfsbeheersoftware ontworpen om met u mee te groeien. Deze alles-in-een oplossing, in gebruik bij ruim 47.000 bedrijven in 150 landen, stroomlijnt uw belangrijkste processen – van boekhouding en CRM tot het volledige in- en verkoopproces.

Meer info >>>

 

SAP Business One

Schrijf u in op de ICORDA nieuwsbrief

;