icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

 

E-COMMERCE

Bent u de Vlaamse Alibaba? 

 

 

U moet zelf niet een Alibaba of Amazon worden om aan e-commerce te doen. Maar wat u wel van hen kunt leren? Het zijn geoliede machines, waar alles piekfijn geregeld is van online bestelling tot levering. Met Sana heeft u de perfecte tool om een e-commerce website te starten die compleet geïntegreerd is met uw SAP of Microsoft ERP.

Lees meer >>>


SUPPLIER MANAGEMENT

Wist u dat er nieuwe zaakvoerders aan het roer staan van uw belangrijkste leverancier?

 

Faillissementen, adresveranderingen, nieuwe zaakvoerders, bedrijven die plots beter of slechter draaien... als het één van uw leveranciers of klanten betreft, bent u maar beter op de hoogte.

Lees meer >>>


E-SECURITY

INFOGRAPHIC: Waarom we 7x te overmoedig zijn op het gebied van cybersecurity

 

 

Solarwinds heeft een mooie infographic bij elkaar geschreven over cybersecurity. Wat blijkt? 87% van de bedrijven denkt safe te zitten op het gebied van cybersecurity. Maar de realiteit is 7x anders. Bekijk hier de infographic. Zoals u weet, is ICORDA uw partner om een security audit samen met u uit te voeren en te implementeren. Marc Brouckaert helpt u verder: 09 227 66 76, mail: mbrouckaert@icorda.be.

Download de infographic >>>


USER MANAGEMENT

FSLogix: hoe een log-on storm overleven op een maandagochtend

 

 Als IT verantwoordelijke kan het gebruik van virtuele desktopapplicaties zoals Office 365 een servernachtmerrie zijn. Als iedereen op maandagochtend zijn mail checkt, zijn servers en netwerken ontzettend traag. Met FSLogix beschikt u over een slimme oplossing om uw virtuele desktopapplicaties (zoals onder meer Office 365 en Citrix) aan te pakken.

Lees meer >>> 


DATA PROTECTION

Help ik ben mijn data kwijt in Office 365, OneNote of SharePoint!

 

 

U staat er wellicht niet bij stil. Maar Microsoft bewaart uw gedeletete data slechts 14 dagen. Bovendien is het herstellen van deze data vaak specialistenwerk en tijdrovend. Er is echter een betere oplossing: SkyKick.

Lees verder >>>  


UNIFIED COMMUNICATIONS

Toshiba en ShoreTel laten hun unified communications services over aan Mitel

 

Mitel is een naam die bij Vlaamse bedrijven wellicht niet zo bekend in de oren klinkt, maar die wel een wereldspeler is op het vlak van Unified Communications (integratie van telefonie, mail, chat, video...). Met 60 miljoen gebruikers in 100 landen bieden zij ook voor KMO's schaalbare en betaalbare telecomoplossingen aan. De overname van zowel de afdeling van Toshiba als de volledige portfolio van concurrent Shoretel tonen aan dat Mitel aan het uitgroeien is tot de referentie op het gebied van Unified Communications. Door de recente overnames is Mitel nu nummer twee op de markt van Unified Communications. Is uw huidige telefonieoplossing aan vervanging toe? Neem contact op met Mitel partner ICORDA om uw communicatie met klanten en leveranciers grondig te verbeteren met onze Unified Communications oplossingen: 09 227 66 76, of mail: mbrouckaert@icorda.be. 


NIEUWS

ICORDA, meer dan de juiste producten 

 

We hechten veel belang aan de juiste opleiding voor en de nodige expertise van onze medewerkers om u een betrouwbare service te kunnen aanbieden. 

Onze IT-afdeling is sinds dit jaar Umbraco certified partner.  Dit robuust systeem voor CMS websites (wat betekent dat u zelf de content en de structuur van uw site op een gebruiksvriendelijke manier kan aanpassen) is ons standaard platform voor mobile ready websites. 

We zijn ook sinds kort weer erkend door Cisco met een "Small and Midsize Business Specialization". We hebben dus de expertise in huis om u te helpen en adviseren bij de Cisco producten voor kleine en middelgrote ondernemingen. 

ICORDA behaalde onlangs de certificatie voor Citrix NetScaler Gateway Service. Dat betekent dat u bij de beste mensen vindt om uw gebruikers een veilige VPN toegang te geven tot toepassingen zoals XenApp, XenDesktop, en XenMobile toepassingen. 

 

;