icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png

SECURITY

Maak (hopelijk nooit) kennis met Locky en Zepto

Een afkoopsom betalen om terug toegang te krijgen tot uw computer? Het overkomt steeds meer particulieren én bedrijven. Als u wilt vermijden dat u via een onschuldig lijkende mail het slachtoffer wordt van "ransomware", dan kan u best enkele voorzorgsmaatregelen nemen om te vermijden dat uw PC helemaal geblokkeerd wordt door een Locky of Zepto Ransomware-virus.

Lees meer over Ransomware in onze Quick Brief >>>

Ransomware

ERP SOFTWARE

Wat zijn de limieten van uw ERP? De ICORDA ERP Quickscan   

Mist u kansen én geld? Bedrijfssoftware zoals uw boekhoudprogramma, CRM of ERP zijn soms aan vervanging of minstens aan een flinke bijsturing of upgrade toe. Hoe pakt u dat best aan? Voor u investeert, is een ERP Quickscan aangewezen voor een heldere kijk op uw automatisering. Bovendien komt de ERP Quickscan in aanmerking voor de KMO portefeuille!

Ga naar ICORDA ERP Quickscan >>>

Stefaan Deryckere

CLOUD & ICT-INFRASTRUCTUUR

Unified Data Backup (UDP)? Hype of hyperinteressant?

Uit een recente enquête van Arcserve bleek dat 85% van alle IT beheerders backup van data als prioriteit nummer één hadden geplaatst op hun to do lijstje. En dat verbaast allerminst. Tegenwoordig worden data zowat overal opgeslagen: in applicaties, in de cloud, op een server bij u in het bedrijf… Hoe lost u dat op met UDP? Arcserve biedt een KMO-oplossing aan en geeft in twee filmpjes meer uitleg over het hoe en waarom. 

Lees meer >>>

Arcserve UDP

CLOUD & ICT-INFRASTRUCTUUR

1 jaar Cisco Meraki gratis?  

De wireless access oplossing van Cisco voor KMO's is niet alleen een mooie cloudoplossing, ze komt ook tijdelijk met 1 jaar gratis promotie. 

Lees meer >>>

Meraki

VENICE WEBINAR

Automatiseer uw boekhouding dankzij CODA

(Her)bekijk ons succesvol webinar over het gebruik van CODA bestanden om het inlezen van rekeningbestanden te automatiseren. Ook interessant als u nog niet over Venice beschikt. 

Lees meer >>>

UNIT4

ERP SEMINARIE

Het eerste ERP seminarie vindt plaats op 20 oktober.

Krijg meer controle over uw KMO met SAP Business One, bedrijfsbeheersoftware ontworpen om met u mee te groeien. Deze alles-in-een oplossing, in gebruik bij ruim 47.000 bedrijven in 150 landen, stroomlijnt uw belangrijkste processen – van boekhouding en CRM tot het volledige in- en verkoopproces.

 

SAP Business One

Schrijf u in op de ICORDA nieuwsbrief

;