icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg

SECURITY

Maak (hopelijk nooit) kennis met Locky en Zepto

Een afkoopsom betalen om terug toegang te krijgen tot uw computer? Het overkomt steeds meer particulieren én bedrijven. Als u wilt vermijden dat u via een onschuldig lijkende mail het slachtoffer wordt van "ransomware", dan kan u best enkele voorzorgsmaatregelen nemen om te vermijden dat uw PC helemaal geblokkeerd wordt door een Locky of Zepto Ransomware-virus.

Lees meer over Ransomware in onze Quick Brief >>>

Ransomware

ERP SOFTWARE

Wat zijn de limieten van uw ERP? De ICORDA ERP Quickscan   

Mist u kansen én geld? Bedrijfssoftware zoals uw boekhoudprogramma, CRM of ERP zijn soms aan vervanging of minstens aan een flinke bijsturing of upgrade toe. Hoe pakt u dat best aan? Voor u investeert, is een ERP Quickscan aangewezen voor een heldere kijk op uw automatisering. Bovendien komt de ERP Quickscan in aanmerking voor de KMO portefeuille!

Ga naar ICORDA ERP Quickscan >>>

Stefaan Deryckere

CLOUD & ICT-INFRASTRUCTUUR

Unified Data Backup (UDP)? Hype of hyperinteressant?

Uit een recente enquête van Arcserve bleek dat 85% van alle IT beheerders backup van data als prioriteit nummer één hadden geplaatst op hun to do lijstje. En dat verbaast allerminst. Tegenwoordig worden data zowat overal opgeslagen: in applicaties, in de cloud, op een server bij u in het bedrijf… Hoe lost u dat op met UDP? Arcserve biedt een KMO-oplossing aan en geeft in twee filmpjes meer uitleg over het hoe en waarom. 

Lees meer >>>

Arcserve UDP

CLOUD & ICT-INFRASTRUCTUUR

1 jaar Cisco Meraki gratis?  

De wireless access oplossing van Cisco voor KMO's is niet alleen een mooie cloudoplossing, ze komt ook tijdelijk met 1 jaar gratis promotie. 

Lees meer >>>

Meraki

VENICE WEBINAR

Automatiseer uw boekhouding dankzij CODA

(Her)bekijk ons succesvol webinar over het gebruik van CODA bestanden om het inlezen van rekeningbestanden te automatiseren. Ook interessant als u nog niet over Venice beschikt. 

Lees meer >>>

UNIT4

ERP SEMINARIE

Het eerste ERP seminarie vindt plaats op 20 oktober.

Krijg meer controle over uw KMO met SAP Business One, bedrijfsbeheersoftware ontworpen om met u mee te groeien. Deze alles-in-een oplossing, in gebruik bij ruim 47.000 bedrijven in 150 landen, stroomlijnt uw belangrijkste processen – van boekhouding en CRM tot het volledige in- en verkoopproces.

 

SAP Business One

Schrijf u in op de ICORDA nieuwsbrief

;