icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg
Banner Retail en distributiebedrijven

Retail- en distributiebedrijven

Retail
Als uw bedrijf verschillende filialen telt, is een onderlinge afstemming van de ICT infrastructuur kostenbesparend en veel transparanter. Een performant netwerk dat de uitwisseling van (kassa)data verzekert, is essentieel voor de bedrijfsvoering van elke retailer. We analyseren uw huidige configuratie en hebben de monitoringtools om na implementatie proactief en van op afstand ICT problemen te voorkomen. ICORDA heeft tevens voor verschillende van haar klanten in de retail een SAP ERP oplossing geïmplementeerd.

settings

Business Case ERP: De Prêtre kostenefficiënter kwaliteit verkopen en produceren
De Prêtre is een orthopedische specialist die zowel verkoop als productie van orthopedische producten op maat verzorgt. In deze nichesector is zowel kwaliteit als kostenefficiëntie belangrijk om te overleven als KMO. Met een ERP Business One implementatie werden alle functionaliteiten van het bedrijf op elkaar afgestemd.
Lees hier de volledige case >>>

Business Case ICT. Tiffanys en Trent kiest voor gratis Wifi in de shop
Gratis Wifi lijkt steeds meer een evidentie in shops. Maar hoe maakt u er op termijn ook een marketing- en datatool van? ICORDA implementeerde Cisco Meraki, een Wifi oplossing die al snel ingang vond in alle fililialen.
Lees hier het interview >>>

 

Distributie
In een distributiebedrijf is het een komen en gaan van goederen, en dit op een zo snel en efficiënt mogelijke wijze. Maar deze fysieke transportstroom brengt een stroom mee aan data die nog veel omvangrijker en complexer is. RFIP, scanning en de integratie met de IT-systemen van leveranciers en klanten maken dat een soliede ICT infrastructuur absoluut noodzakelijk is voor elke performante distributeur. ICORDA zorgt voor de ondersteuning van uw ICT en kan met u verschillende mobile, ERP en BI projecten opzetten.

settings

Busines case ERP: Azbil, een Business One implementatie aan recordtempo
Financieel beheer, voorraadbeheer, klantenbeheer en inkoopbeheer, gekoppeld aan een sterke analysetool maakte van de Azbil implementatie een succesverhaal
Ontdek hier de volledige case >>>

Business case ERP: De Rycke Bouwmaterialen, 40 000 orders per jaar pekfijn afgewerkt
Toen het oude ERP systeem de groei van het bedrijf niet meer aankon, was het tijd voor een nieuw beheerssysteem. En dat werd SAP Business One, in combinatie met de IBOMAT module van ICORDA voor handels-KMO's in bouwmaterialen.
Meer over De Rycke leest u in dit interview >>>

Business case ERP: Elipse, de uitstraling van SAP als troef op de arbeidsmarkt
In net geen drie decennia groeide Elipse uit van een eenmanszaak tot een dynamische kmo met de blik over de grenzen heen. Het bedrijf verdeelt  elektronische voedingen en adviseert toonaangevende technologiebedrijven bij  het integreren van deze producten in hun apparaten en machines. In 2008 besloot  Elipse zijn bestaande ERP-pakket op maat te vervangen door SAP Business One. Vijf  jaar later heeft de kmo allesbehalve spijt van deze beslissing.
Hoe Elipse kon groeien dankzij SAP Business One >>>

Marc Brouckaert

ICT infrastructuur

Marc Brouckaert
T: +32 (0)9 227 66 76
E: mbrouckaert@icorda.be

Stefaan Deryckere

Applicaties

Stefaan Deryckere
T: +32 (0)9 227 66 76
E: sderyckere@icorda.be