icorda logo_zonder_tekst_159x124.jpg logo_150x70.png
webbanner icorda.be.jpg
Banner Vzw's en social profit

Vzw's en social profit

Goed advies vinden over ICT is niet altijd eenvoudig
ICORDA heeft reeds veel ervaring opgebouwd in de not for profit sector. Met deze kennis kunnen we accuraat de situatie inschatten en realistische voorstellen doen, die beantwoorden aan de vaak hoge eisen van deze organisaties. We zorgen voor een betrouwbare ICT infrastructuur waar u uw applicaties probleemloos op kan draaien. We kijken naar uw communicatiebehoeftes en stellen u haalbare telefonieoplossingen voor.

Van het kastje naar de muur gestuurd?
Een bijkomend voordeel om te werken met ICORDA is dat we een 'one stop shop' zijn. U wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd omdat bij een IT panne de verschillende leveranciers de problemen naar elkaar doorschuiven. Bij ons heeft u één aanspreekpunt. En wat de oorzaak ook is, wij lossen het voor u op. Handig toch?

Betrouwbaarheid
We werken niet alleen voor not for profit, maar ook voor KMO's uit diverse sectoren. En dat is ervaring van onschatbare waarde die we graag meenemen als we werken voor social profit bedrijven. Oplossingen die we voorstellen zijn dan ook steeds performant en vaak al uitgetest. We werken met leveranciers die hun waarde al hebben bewezen en waarvoor we zijn gecertificeerd. Zo heeft u een ICT partner die zijn oplossingen ook op lange termijn kan blijven ondersteunen.

Steeds de meest voordelige oplossing
Door een slimme analyse van uw bestaande infrastructuur te maken, kunnen we u de meest voordelige oplossing voorstellen die toch aan al uw eisen voldoet. Indien mogelijk werken we voor de aankopen van uw nieuwe software via SOCIALware, waardoor u als not for profit met zeer grote kortingen software kunt aankopen.

 

Marc Brouckaert

ICT infrastructuur

Marc Brouckaert
T: +32 (0)9 227 66 76
E: mbrouckaert@icorda.be

Stefaan Deryckere

Applicaties

Stefaan Deryckere
T: +32 (0)9 227 66 76
E: sderyckere@icorda.be